"Inchirieri Expresoare" are ca scop inchirierea de expresoare cafea, aparate automate de bauturi calde, semiautomate, profesionale si casnice in domeniul prepararii cafelei, avand o gama variata de aparate oferite spre inchiriere.
Prin serviciile pe care le oferim dorim sa intampinam nevoile clientilor nostri din Romania astfel incat sa devenim un partener de incredere in colaborarile viitoare.
Din punct de vedere juridic, "Inchirieri Expresoare" functioneaza ca societate comerciala cu raspundere limitata, cu capital privat integral romanesc. Vindem expresoare de cafea noi dar si second-hand, piese si subansamble originale pentru automatele si espressoarele de cafea.

Echipa tanara si specializata.
Echipa tanara, serioasa, ambitioasa, specializata in domeniu, va suntem la dispozitie non stop pentru informatii si deranjamente.01. Informatii. Oricand la dispozitia dumneavoastra cu detalii despre produsele noastre cat si recomandari in gasirea de solutii cat mai fiabile la nevoile dumeavoastra.

02. Comerial. Oferta noastra de inchrieri este foarte flexibila si suntem siguri ca va fi pe placul si nevoia dumneavoastra.

03. Sesizari. Non-Stop echipele de interventie sunt pregatite sa rezolve orice problema legata de echipamente si produse.