MISCELA CLASSICO

Ea are un uşor gust de nucă, aromă intensă şi o prezenţă minunată.
Miscela Classico este un splendid îndrăzneţ şi picant de cafea espresso cu o crema de primă clasă.
Aceasta dovedeşte utilizarea de cafea Robusta de primă clasă şi oferindu-le friptură optime, se pot produce rezultate mai bune decât multe din cafea Arabica mult lăudat. Numele Classico este, de asemenea, vorbeşte de la sine. Bristot produce o cafea minunata, cu un uşor gust de nucă şi o cremă puternica.

Compoziţie:
20% Arabica
80% Robusta

CORTINA

Bristot Cortina este brand-ul cel mai saloanele de inghetata utilizare în Germania.
Acesta este uşoară şi are un picant si crema densa.
Aceasta dovedeşte că utilizarea de cafea Robusta de primă clasă şi oferindu-le friptură optime, se pot produce rezultate mai bune decât multe din cafea Arabica mult lăudat. Numele Cortina este, de asemenea, vorbeşte de la sine. Bristot produce o cafea minunata, cu un uşor gust de nucă şi o crema densa si corpolent.
Compoziţie:
10% Arabica
90% Robusta

MISCELA SPECIALE

Acesta este neted şi catifelat de anunţuri are o aromă uşor gust de nucă, este scăzut în acid şi iritanţi şi, prin urmare, foarte uşoară şi blând cu stomacul.
Bristot de cafea Espresso Miscela Speciale este un amestec format din cinci cafele spălate Arabica din America Centrală şi de Sud care dau aroma de obicei picant. Restul de 25% Robusta apoi se adauga crema densa si corpolent, precum şi nuanţe plăcută uşor gust de nucă. În aprilie 2004 a fost acordat un premiu de o revista importanta pentru ei raport excelent preţ-performanţă.
Compoziţie:
75% Arabica
25% Robusta

MISCELA TIZIANO

Este uşoară, bogată şi bine echilibrat din aroma.
Miscela Tiziano este o cafea mediu realizate de 95% cafea Arabica cu o aroma de alune de durată.
Doar cele mai bune cafele spălate Arabica din America Centrala sunt folosite pentru Bristot Tiziano. 5% cafea Robusta această cafea o spumă de lumină şi un corp plin, cu un uşor gust de nucă. Bristot Tiziano poate fi recomandat ca cafelei espresso, cappuccino sau ca mic dejun sau cafea cereri Schuemli întâlnire mare.
Datorită utilizării de spălat arabica şi un proces lent şi blând de prăjire, Bristot Tiziano este scăzut în acid şi iritanţi şi, prin urmare, foarte uşoară şi blând cu stomacul.
Compoziţie:
95% Arabica
5% Robusta

SUBLIME 100% ARABICA

vârf de bucurie - Bristot Sublime este netedă, armonioasă, are conotatii ciocolată şi o aromă de corpolent şi de durată.
Torrefazione Bristot care aparţine grupului Procaffe a dovedit o friptură de primă clasă, atunci când a creat sale Sublime 100% Arabica. Un număr de cele mai bune boabe de cafea Arabica din Europa Centrală şi America de Sud (Brazilia, Costa Rica şi El Salvador), precum şi Africa de Est au fost selectate pentru Sublime Bristot lui. Fiecare cafea prăjită este încet şi uşor înainte de amestecare pentru a se asigura optime de prăjire fiecare fasole şi produce, astfel, cea mai buna calitate. Datorită la prelucrarea blând de cafea este relativ uşoară, netedă şi matur, păstrând încă corpul său plin.
Acest lucru ne lasă menţionăm şi un alt aspect pozitiv, adică Bristot Sublime este scăzut în aciditate şi iritante care o face o cafea foarte uşoară, care este de acord cu stomacul. Bristot rotisoare Procaffe sunt situate în imediata vecinătate a lacului Garda Belluno. Daca ai fost acolo ai avea cu siguranţă o ceaşcă de Caffe, latte macchiato, espresso sau cappuccino din Bristot. În jurul Lacul Garda Bristot este numărul unu de necontestat.
Compoziţie:
100% Arabica
Dictionar:

Cafea [ˈkafe, kaˈfeː] (turcă: kahve; arabă قهوة: qahwa "băutură excitantă" sau "vin") este o băutură de culoare neagră ce conține cofeină care se obține din boabe de cafea prăjite și măcinate conținând vitamina PP (acid nicotinic sau niacina).

Boabele de cafea
Sunt fructele unor plante din familia Rubiaceae cu două varietăți mai importante Coffea arabica și Coffea canephora, prima având boabe de calitate superioară. Calitatea cafelei e influențată și de locul de cultivare, depozitare și prăjire a boabelor de cafea.


01. Calitate net superioara plecand direct de la bobul de cafea la savoarea incontestabila a unei cafele prospat rasnitată.

02. Fara substante straine, fara potentiatori de gust sau savoare, fara cafea solubila sau capsule de cafea. Acestea din urma negarantand calitatea prin simplul fapt ca sunt fabricate (boabe macinate) cu mult timp inainte, depozitate si transportate, factori ce infuenteaza clar si direct calitatea si savoarea.

03. Suntem alaturi de dumneavoastra cu produse de inalta calitate atat tehnologic cat si natural.