comenzi

1. De ce? Prospetimea?
Intotdeauna apa proaspata comparativ cu acele clasice veding-machines stradale ce utilizeaza cafea solubila, unde sunt alimentate la chiar si pana la o saptamana, nemaivorbind de faptul ca aparatele noastre macina cafeaua pe loc pentru fiecare espresso ce-l preparati.
Alimentarea cu apa si cafea se face de catre utilizator.

2. De ce? Preturi exceptionale?
Noi va garantam cel mai bun pret ce vi se poate potrivii, fara un cosum minim impus, in functie de necesitatea fiecarui utilizator.
Va punem la dispozitie aparate de espresso cu utilizare usoara, medie sau chiar grea.

3. De ce? Nu exista comsum minim?
Atat timp cat sunteti un consumator de cafea espresso sigur vi se potriveste unul din produsele noastre.

4. De ce? Cafea espresso speciala?
Cafeaua boabe pentru espresso nu este o cafea obisnuita, ci este una speciala pentru un gust si o savoare unica de espresso.
Cafeaua boabe este 100% naturala, in comparatie cu pastilele preambalate folosite la majoritatea espresoarelor office ce se afla in momentul de fata pe piata.

5. De ce? Interventie rapida?
Oriunde si la orice ora daca aveti nevoie de cafea boabe, consumabile sau consultanta in utilizare va suntem la dispozitie.
Pentru interventie si deranjamente nonstop va stam la dispozitie chiar cu inlocuirea aparatului in cel mai scurt termen posibil.

6. De ce? Usor de utilizat?
Aparatele sunt concepute pentru o utilizare foarte usoara, rapida si fara a necesita vreo experienta anterioara in utilizarea unui automat de cafea.
Tot ce trebuie sa faceti este sa apasati doar un singur buton si doar in cateva secunde aveti un espresso gustos, savuros, fierbinte si inviorator.