LAVAZZA QUALITA ROSA

Cafea macinata cu cofeina pentru cei care isi doresc un inceput de zi in forta, cafeaua Qualita Rosa de la Lavazza ofera doza necesara de energie pe care o poate oferi o cafea, amestec fin de cafea Arabica cu cea mai buna cafea Robusta.
LAVAZZA PIENAROMA

Amestecul special de boabe de cafea 100% Arabica imbina aroma catifelata a cafelei braziliene cu gustul profund si aciditatea specifice cafelei recoltata din zonele montane ale Americii Latine. Lavazza Pien Aroma este, asa cum sugereaza si numele, o cafea excelenta pentru adevaratii iubitori ai acestei bauturi.


LAVAZZA TIERRA

Tierra este 'vocea pamantului', este cafeaua cumparata de la micii producatori si pregatita special pentru tine de Lavazza pentru o dimineata perfecta.

 

 

LAVAZZA PRONTO CREMA

Lavazza Pronto Crema este o combinatie echilibrata de soiuri Arabica si Robusta, ideala pentru aparatele de vending, automatele de cafea sau espressoarele clasice!

 
Dictionar:

Cafea [ˈkafe, kaˈfeː] (turcă: kahve; arabă قهوة: qahwa "băutură excitantă" sau "vin") este o băutură de culoare neagră ce conține cofeină care se obține din boabe de cafea prăjite și măcinate conținând vitamina PP (acid nicotinic sau niacina).

Boabele de cafea
Sunt fructele unor plante din familia Rubiaceae cu două varietăți mai importante Coffea arabica și Coffea canephora, prima având boabe de calitate superioară. Calitatea cafelei e influențată și de locul de cultivare, depozitare și prăjire a boabelor de cafea.


01. Calitate net superioara plecand direct de la bobul de cafea la savoarea incontestabila a unei cafele prospat rasnitată.

02. Fara substante straine, fara potentiatori de gust sau savoare, fara cafea solubila sau capsule de cafea. Acestea din urma negarantand calitatea prin simplul fapt ca sunt fabricate (boabe macinate) cu mult timp inainte, depozitate si transportate, factori ce infuenteaza clar si direct calitatea si savoarea.

03. Suntem alaturi de dumneavoastra cu produse de inalta calitate atat tehnologic cat si natural.