Servito

Moak Caffè Servito este de cafea cel mai bine vandut de la Moak - corpolent în aroma cu o crema foarte frumos şi prezenţa rafinat.
Moak Caffè Servito este un adevărat Sicilia - corpolent, puternic, dens şi cu aroma intensa. Veti observa o calitate excelentă, atunci când au ceaşcă prima şi a fi entuziast despre aroma intensa, aroma puternică şi prezenţa lungi. Aceasta este de cafea folosit cel mai frecvent în catering în Italia. crema excelent este cireasa de pe tort proverbiala - Bravissimo.
Compoziţie:
25% Arabica
75% Robusta

Brasilea

Moak Brasilea este, fără îndoială, cel mai bun amestec de Torrefazione Moak din Sicilia - o cafea, corpolent, cu crema perfect şi conţinutul mediu de cafeină.
Brasilea este friptura de prestigiu din rotisoare Moak din Modica în Sicilia. Doar cele mai bune cafele prime sunt utilizate pentru a produce acest cafea excelent pentru a căror calitate superioara Giacomo Moak foloseşte toate abilităţile sale. Doar-l încercaţi, nu sunteţi de gând să-l regret. 1000g de boabe de cafea face aproximativ 140 de cesti de cafea pe care reduce preţul per ceasca la doar 13 cenţi.
Compoziţie:
80% Arabica
20% Robusta

Special Bar

Speciale Moak Bar Super Miscela este o cafea tare, corpolent, cu o crema frumos şi o aromă de lungă durată - puternic, picant şi prezenţa rafinat.
Bar speciale este, de asemenea, printre fripturi de prestigiu din rotisoare Moak din Sicilia. Doar cele mai bune cafele de înaltă crescut Arabica din America Centrală şi de Sud sunt folosite pentru acest Bar speciale Moak. În scopul de a păstra aroma fiecare soi de special şi aroma fiecare dintre ele sunt prăjite separat şi apoi amestecate. Această metodă este foarte consumatoare de timp şi complexe, dar de calitate vorbeşte de la sine. 1000g de boabe de cafea face aproximativ 140 de cesti de cafea pe care reduce preţul per ceasca de doar 13,5 cenţi.
Compoziţie:
90% Arabica
10% Robusta

Stella

Moak Caffè Stella Super Miscela Bar este o cafea de top pentru bautor de cafea discernământ - o cafea mare uşoară cu o armonie perfecta, crema admirabil si placut prezenţa dulce.
Este clasic all-rounder pentru întreaga familie. Cu toate acestea, această cafea dezvăluie originea siciliană. Doar un amestec perfect de cele mai bune boabe de cafea Arabica şi Robusta face pentru o astfel de calitate superioară. Aroma sa este frumos uşoară cu o coadă tipic sicilian, întregul corp şi parfum plăcut şi o notă uşor dulce. În ciuda aroma uşoară şi armonioasă are o prezenţă fantastic.
Compoziţie:
80% Arabica
20% Robusta

Miscela Bar Soave

Moak Soave Miscela Bar este o cafea excelenta, cu o crema fantastic şi aromă de lungă durată, întregul corp şi prezenţă fine.
Moak Caffè Soave Miscela Bar este un minunat amestec de placere cafea perfecta. Nu a fost prăjită prea mult, astfel încât să puteţi avea paharul mai ciudat. Cu toate acestea, ea dispune de o aroma corpolent şi aroma intensa de cafea italiană de Sud. O selecţie meticuloasă dintre cele mai bune boabe de Arabica şi Robusta, precum şi friptură de lent şi blând pentru a face conţinutul de cafeină moderată şi se îndepărtează aciditatea agresive. includerea de 35% cafea Robusta produce o crema fantastic. Vă veţi bucura de el pentru bogăţia sa, ca espresso italian original, cappuccino sau latte macchiato.
Compoziţie:
65% Arabica
35% Robusta

Decaffeinato decaffeinated

Moak Decaffeinato este de cea mai buna calitate.
Este o idee preconcepută, probabil, care decurg din reclame Kaffee Hag că cafeaua decofeinizata nu are gust de espresso regulat sau nu la toate. Acest lucru este greşită, deoarece un standard de calitate ridicat se aplică în special la cafea decofeinizata de primă clasă, în contrast cu alte tipuri.
Responsabil producătorii utilizează numai cele mai bune boabe de cafea Arabica spalata decofeinizată, în principal din America de Sud care pulpa a fost eliminat din fasole folosind fermentaţie uscată. În scopul de a obţine cel mai bun gust posibil, acestea sunt prăjite separat şi apoi amestecate cu grad înalt Arabica din Kenya şi Guatemala, care au fost ud-fermentat. Aceste metode elabora produce cele mai bune amestecuri care păstrează gustul şi aroma, dar aproape elimina complet cofeina. Moak Decaffeinato este perfect blând pe stomac.
Compoziţie:
100% ArabicaDictionar:

Cafea [ˈkafe, kaˈfeː] (turcă: kahve; arabă قهوة: qahwa "băutură excitantă" sau "vin") este o băutură de culoare neagră ce conține cofeină care se obține din boabe de cafea prăjite și măcinate conținând vitamina PP (acid nicotinic sau niacina).

Boabele de cafea
Sunt fructele unor plante din familia Rubiaceae cu două varietăți mai importante Coffea arabica și Coffea canephora, prima având boabe de calitate superioară. Calitatea cafelei e influențată și de locul de cultivare, depozitare și prăjire a boabelor de cafea.


01. Calitate net superioara plecand direct de la bobul de cafea la savoarea incontestabila a unei cafele prospat rasnitată.

02. Fara substante straine, fara potentiatori de gust sau savoare, fara cafea solubila sau capsule de cafea. Acestea din urma negarantand calitatea prin simplul fapt ca sunt fabricate (boabe macinate) cu mult timp inainte, depozitate si transportate, factori ce infuenteaza clar si direct calitatea si savoarea.

03. Suntem alaturi de dumneavoastra cu produse de inalta calitate atat tehnologic cat si natural.