Extra

New York Caffè Extra a fost câştigătorul de testare a revistei Gourmet. 95% boabe de cafea Arabica şi 5% Jamaica Blue Mountain, cafea cel mai bun şi cel mai scump din lume.
New York Espresso Extra şi Jolly Caffè Crema au fost câştigătorii necontestat test într-un test de espresso majore deţinute de către revista Gourmet. fasole provin din cele mai bune originile în America Centrală, cu un plus de 5% din boabe cele mai scumpe din lume - Jamaica Blue Mountain. Acesta este motivul pentru New York Espresso Extra are o aromă minunată, nuanţe complex, un parfum fin plin de caracter şi un gust chocolaty uşoară - o armonie perfectă de aroma corpolent şi toate celelalte componente.
Compoziţie:
Cele mai bune 95% Arabica
5% Jamaica Blue Mountain

Extra XXXX

New York Espresso Extra XXXX este oarecum mai intensă, mai puternică şi mai picanta decat Extra. 75% din Arabica, 5% Jamaica Blue Mountain şi 20% Robusta face o cafea de top pentru cunoscatori.
boabe de cafea Arabica pentru acest New York Extra XXXX provin din cele mai bune originile în Costa Rica, Columbia, Kenya şi din subcontinentul indian. Acestea sunt completate cu 5%, Jamaica Blue Mountain, precum şi 20%, prima rata de Robusta din Indonezia, care dau o notă suplimentară de cafea aromatice şi condimentare, precum şi o crema excelent. Parfum minunat sa, precum şi aroma mai intense, puternic şi picante fac cafea ideal pentru multi un bautor de cafea cerinţe. New York Extra XXXX este similar în gustul şi aroma să Extra extrem de apreciat, totuşi, poate un pic mai ambiţios, mai puternică şi mai picant.
Compoziţie:
75% Arabica
5% Jamaica Blue Mountain
20% Robusta

Decaffeinato decaffeinated

New York Decaffeinato şi Costadoro Decaffeinato stabilit standardul pentru calitate perfectă.
Cafea de primă clasă, de prelucrare blând pentru iubitor de cafea cerinţe.
Avem acum 15 branduri de cafea decofeinizată şi espresso la vânzare. cafea decofeinizata de la rotisoare Costadoro, Illy şi New York şi mai mult isi asume pozitii de top necontestat. Este absolut fantastic cum uşoară, moale şi armonios acest gust de cafea. Din păcate, oamenii încă mai cred că aroma este extrasă cu cofeina. Slavă Domnului, aceasta este greşită, deoarece un standard de calitate ridicat se aplică în special la cafea decofeinizata de primă clasă în comparaţie cu alte tipuri. Doar cele mai bune boabe spălat Arabica din cele mai bune origini sunt folosite pentru cafea decofeinizată şi se prăjesc încet şi uşor într-un tambur rotativ. Cea mai bună calitate rezultantă este în valoare un try. de prelucrare a elabora şi metode de prăjire a produce cafea, care este relativ uşoară şi moale şi are un gust corpolent. Parfumuri şi acest buchet de cafea sunt unice şi complexe. Aroma sa este armonios, netedă şi echilibrat şi are un corp plin şi prezenţa excelent.
Compoziţie:
100% Arabica

Jamaica Blue Mountain

New York 100% Jamaica Blue Mountain cafea de origine cele mai exclusiviste din lume.
Numai pur 100% Jamaica Blue Mountain cafea de care sunt prea multe boabe de fals în jurul pentru a face placere absolut şi poate cauza chiar experţii cele mai renumite pentru a merge nebun despre el. Autentic şi original Jamaica Blue Mountain este una dintre cele mai cafele crescut şi este cultivată aproape exclusiv în plantaţii mici, cum ar fi Wallenford Estate, Silver Estate Hill sau Estate Atlanta. Suma mici care ajunge pe piaţa mondială de un an face cafea mai rare şi mai scumpe din lume. Cu toate acestea, de îndată ce aţi avut o cana de ea, stii de ce este Barolo printre cafele. Astăzi cafea verde este livrat în butoaie de lemn, un semn clar de natura sa distinctiv. Când Arabica a fost introdus în Jamaica provenind din Martinica în secolul 18 o cariera neprevăzute a început perfect pentru Blue Mountain numit după muntos. Acesta preia cel mai mare preţ astăzi în întreaga lume. Japonezii cumpara 90% din recolta pentru cele mai bune preturi, importatori celelalte sunt Statele Unite şi Marea Britanie. În 1997 Jamaica exportat aproximativ 1800 de tone. Spre deosebire de celelalte cafele, Jamaica Blue Mountain este livrat în butoaie de lemn de 70 kg fiecare.
Friptură de mediu pe care numai cel mai experimentat rotisoare efectueze scoate in evidenta caracteristicile tipice ale acestei cafea, şi anume bogăţia şi corp. În afară de aceasta, autentic Jamaica Blue Mountain este o deosebită plăcere pentru cunoscatori - gust moale şi plin, fructat armonioasă, spumante şi aciditate. Aroma este intensă şi puternică, aroma ultima neobişnuit de lungă şi se desfăşoară numai atunci când îl bea.
Compoziţie:
100% Jamaica Blue Mountain




Dictionar:

Cafea [ˈkafe, kaˈfeː] (turcă: kahve; arabă قهوة: qahwa "băutură excitantă" sau "vin") este o băutură de culoare neagră ce conține cofeină care se obține din boabe de cafea prăjite și măcinate conținând vitamina PP (acid nicotinic sau niacina).

Boabele de cafea
Sunt fructele unor plante din familia Rubiaceae cu două varietăți mai importante Coffea arabica și Coffea canephora, prima având boabe de calitate superioară. Calitatea cafelei e influențată și de locul de cultivare, depozitare și prăjire a boabelor de cafea.


01. Calitate net superioara plecand direct de la bobul de cafea la savoarea incontestabila a unei cafele prospat rasnitată.

02. Fara substante straine, fara potentiatori de gust sau savoare, fara cafea solubila sau capsule de cafea. Acestea din urma negarantand calitatea prin simplul fapt ca sunt fabricate (boabe macinate) cu mult timp inainte, depozitate si transportate, factori ce infuenteaza clar si direct calitatea si savoarea.

03. Suntem alaturi de dumneavoastra cu produse de inalta calitate atat tehnologic cat si natural.