PELLINI BIO

Cafea BIO selectionata, prajita si ambalata in atmosfera controlata.
Concentratie scazuta de cofeina (sub 1.5%) datorita continutului integral de cafea Arabica pura. Cafeaua Pellini Arabica 100% provine din culturi BIO de sorturi Arabica din America Centrala si de Sud, strict controlate de catre Institutul Mediteranian de Certificare. Sorturile Pellini de cafea sunt cultivate la altitudine superioara, la umbra bananierilor si a altor arbori inalti integrati de asemenea, in sistemul controlat de agricultura ecologica.
Sort Arabica 100% obtinut din agricultura ecologica.

PELLINI CLASSICO

Pellini Caffè Classico este alegerea absolută de top pentru cafea de birou - o cafea minunată, care este potrivit ca cafea clasic, espresso precum şi Macchiato cappuccino sau latte, aromă optimă pentru fiecare gust.
Pellini Caffè Classico este o cafea clasica amestec care este folosit pentru birouri, în primul rând. Asta se datorează faptului că această cafea poate fi folosit pentru a face cafea, espresso, cappuccino si latte macchiato. Pellini Caffè Classico este compus din 60% Arabica şi 40% boabe de cafea Robusta care aceasta o aromă încântătoare intens, pe de o parte, si o crema teribil, pe de altă parte. Puteţi bate greu raport preţ-performanţă din Pellini Caffè Classico de la 9,90 pe 1000g care reduce preţul per ceasca la 7 centi. Desigur, există cafele mai ieftine, dar nu în acest interval de calitate. Pellini Caffè Classico este o cafea pentru toate gusturile, fie ea cu mult sau prea puţin zahăr, lapte sau îndulcitor, aroma sa întotdeauna câştiguri mâna de sus. Veti fi incantati de crema minunata. Datorita texturii sale dense este de asemenea potrivit pentru Cappuccino si Latte Macchiato. Termeni de calitate, aroma, bogatia si aroma Pellini Caffè Classico este calea de urmat de Pellini La Crema. Doar bucura acest Classico Pellini, deoarece acest espresso originale italiene solicită pur şi simplu pentru el.

PELLINI MISCELA ORO

Pellini Caffè face o excepţie aici, pentru că în Italia desemnarea Espresso Oro întotdeauna reprezintă 100% Arabica. Pellini Gran Bar (80:20) şi Pellini Miscela Oro (90:10) sunt atât cafele minunate si au un bun raport preţ-performanţă. Poate fi acest Pellini Miscela Oro are un gust uşor mai bogată şi mai corpolent, cu toate acestea, noi credem că nu este nici o cafea optim. Poate că echilibrul lipseşte pentru o foarte mare amestec care Pellini Espresso Top Class 100% arabica este cu siguranta.

PELLINI GRAN BAR

Pellini Gran Bar este un amestec interesant. În Italia Gran Bar nu este altceva decât amestec clasic de catering şi de aceea Pellini Gran Bar este format din 80% Arabica fasole şi 20% Robusta. Deoarece fasole Robusta au aproape de două ori mai mult ulei de cafea, care este important pentru crema, restaurante şi cafenele destul dori să folosesc această Pellini Gran Bar. Se face-vă că aveţi o cafea placut aromatice şi corpolent in ceasca ta. Şi doar pentru că unii ca pur şi simplu pentru a copia textele noastre ne-ar dori reţineţi Pellini Caffè nu este de departe numarul unu brand italian de Nord.

 
Dictionar:

Cafea [ˈkafe, kaˈfeː] (turcă: kahve; arabă قهوة: qahwa "băutură excitantă" sau "vin") este o băutură de culoare neagră ce conține cofeină care se obține din boabe de cafea prăjite și măcinate conținând vitamina PP (acid nicotinic sau niacina).

Boabele de cafea
Sunt fructele unor plante din familia Rubiaceae cu două varietăți mai importante Coffea arabica și Coffea canephora, prima având boabe de calitate superioară. Calitatea cafelei e influențată și de locul de cultivare, depozitare și prăjire a boabelor de cafea.


01. Calitate net superioara plecand direct de la bobul de cafea la savoarea incontestabila a unei cafele prospat rasnitată.

02. Fara substante straine, fara potentiatori de gust sau savoare, fara cafea solubila sau capsule de cafea. Acestea din urma negarantand calitatea prin simplul fapt ca sunt fabricate (boabe macinate) cu mult timp inainte, depozitate si transportate, factori ce infuenteaza clar si direct calitatea si savoarea.

03. Suntem alaturi de dumneavoastra cu produse de inalta calitate atat tehnologic cat si natural.