Site-ul http://www. inchirieriexpresoare.ro (numit in continuare Închirieri Espresoare) este proprietatea VÂLCEA PROTAXI SRL, cu sediul social în Județul Vâlcea, Râmnicu Vâlcea, Strada Știrbei Vodă, nr. 3, înregistrată la Registrul Comerțului sub numărul J38/56/04.02.2010, CUI: 26484397.

Folosirea acestui site implică acceptarea politicii de confidențialitate și a termenilor și condițiilor de mai jos.

Prezentul document prin conținutul său pune la dispoziția terților utilizatori Regulamentul privind termenii și condițiile de utilizare a site-ului Închirieri Espresoare.

Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din aceasta.

Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală

Întregul conținut al site-ului Închirieri Espresoare – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafică web, email-uri, scripturi, programe și alte date – este proprietatea companiei și este aparăt de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) și de legile privind proprietatea intelectuală și industrială. Folosirea fără acordul companiei a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare. Conform legii drepturilor de autor, dacă sesizați încălcarea anumitor drepturi intelectuale, vă rugăm contactați-ne la: (0250) 943

Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încalcare a termenilor și condițiilor.

Cu excepția situațiilor în care se precizează altfel, toate numele, logo-urile, mărcile comerciale, mărcile de servicii, numele comerciale sunt proprietatea VÂLCEA PROTAXI SRL și nu pot fi folosite de nimeni pentru nici un scop fără acordul nostru scris, exprimat anterior.

Politica de cookie-uri

Website-ul http://www.inchirieriexpresoare.ro folosește cookie-uri pentru a îmbunătăți funcționalitatea și utilizarea website-ului de către vizitatori, precum și pentru a personaliza experiența acestora. Mai multe informații găsiți aici.

Legea aplicabilă

Prin folosirea site-ului Închirieri Espresoare, utilizatorul se declară de acord asupra faptului că legile române vor guverna termenii și condițiile de utilizare și orice dispută de orice fel care ar putea să apară între utilizatori și administratorii Închirieri Espresoare. În cazul unor eventuale conflicte se va încerca mai întâi rezolvarea acestora pe cale amiabilă, iar dacă rezolvarea pe cale amiabilă nu va fi posibilă, conflictul va fi soluționat în instanță, în conformitate cu legile române în vigoare.

Administratorul site-ului Închirieri Espresoare își rezervă dreptul de a modifica în orice moment conținutul acestui acord, fără notificarea prealabilă a persoanelor care îl utilizează.

Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii și condițiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta în orice moment.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri în legătură cu acești termeni de utilizare, nu ezitați să ne contactați la: (0250) 943.